Staročeská rybí polévka

1.6

hodnoceno: 5
Příprava: neuvedeno
Porce: 10
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • petrželová nať velkolistá
    • 250
      g máslo
    • 1
      ks celer
    • sůl
    • 3
      ks mrkev
    • 2
      stroužek česnek
    • 100
      g hladká mouka
    • 1
      ks petržel
    • 4
      ks rohlík
    • pepř mletý
    • divoké koření
    • hlava a vnitřnosti z kapra

Postup přípravy receptu

  • Droby a hlavu uvaříme doměkka každé zvlášť a obereme. Na másle orestujeme nastrouhanou zeleninu a přidáme pokrájenou cibuli a česnek. Zaprášíme moukou, zalijeme rybím vývarem a důkladně provaříme. Dochutíme solí a pepřem. Přidáme obrané a pokrájené maso a droby z kapra. Rohlíky pokrájíme na malé kostičky a orestujeme dozlatova. Lehce posolíme. Dozdobíme nasekanou petrželkou a krutony z rohlíků.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: