Droby a hlavu uvaříme doměkka každé zvlášť a obereme. Na másle orestujeme nastrouhanou zeleninu a přidáme pokrájenou cibuli a česnek. Zaprášíme moukou, zalijeme rybím vývarem a důkladně provaříme. Dochutíme solí a pepřem. Přidáme obrané a pokrájené maso a droby z kapra. Rohlíky pokrájíme na malé kostičky a orestujeme dozlatova. Lehce posolíme. Dozdobíme nasekanou petrželkou a krutony z rohlíků.
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na oleji. Přidáme na hrubo nastrouhané mrkve, pórek, nakrájená rajčata…
více o Kuřecí maso s hroznovým vínem
Zprvu si zapneme troubu na 200°C .Pak si rozválíme těsto na tenký plátek, pak na dobře rozválené těsto položíme šunku a…
více o Šneci z listového těsta
Kapustu uvaříme ve slané vodě doměkka, scedíme, necháme okapat a po vychladnutí ještě přebytečnou vodu vymačkáme. Pak…
více o Kapustové karbanátky se sýrem