Droby a hlavu uvaříme doměkka každé zvlášť a obereme. Na másle orestujeme nastrouhanou zeleninu a přidáme pokrájenou cibuli a česnek. Zaprášíme moukou, zalijeme rybím vývarem a důkladně provaříme. Dochutíme solí a pepřem. Přidáme obrané a pokrájené maso a droby z kapra. Rohlíky pokrájíme na malé kostičky a orestujeme dozlatova. Lehce posolíme. Dozdobíme nasekanou petrželkou a krutony z rohlíků.
Vše dáme do mísy a vypracujeme nejlépe elektrickým ručním šlehačem. Až se těsto přestane lepit na stěny mísy je hotové.…
více o Rybízový koláč s polevou
Vejce ušleháme se solamylem a ostatními přísadami. Do těstíčka naložíme naklepané řízky a necháme uležet do druhého dne…
více o Řízky v těstíčku Stella
Suroviny zpracujeme na hladké těsto, které necháme v chladu odležet. Těsto vyválíme na tloušťku 3 až 4 mm a vykrajujeme…
více o Linecké pečivo se sladidlem