Droby a hlavu uvaříme doměkka každé zvlášť a obereme. Na másle orestujeme nastrouhanou zeleninu a přidáme pokrájenou cibuli a česnek. Zaprášíme moukou, zalijeme rybím vývarem a důkladně provaříme. Dochutíme solí a pepřem. Přidáme obrané a pokrájené maso a droby z kapra. Rohlíky pokrájíme na malé kostičky a orestujeme dozlatova. Lehce posolíme. Dozdobíme nasekanou petrželkou a krutony z rohlíků.
Vejce našleháme s cukrem, přidáme olej, jogurt, mléko, mouku, na kousky nalámanou čokoládu na vaření a prášek do pečiva…
více o Jogurtové řezy s pudinkem
Čočku namočíme tak na 2 hodiny a ve stejné vodě dáme vařit s novým kořením, pepřem, bobkovým listem a solí. Po změknutí…
více o Čočková polévka podle Romany