Krkovici omyjeme,naklepeme,lehce osolíme,opepříme a dáme na pánev s rozpáleným olejem. Opečeme zprudka z obou stran.
Mezi tím oloupeme brambory, nakrájíme na plátky(kolečka). Stejně tak cibuli.
2 lžíce oleje dáme do zapékací misky nebo pekáče, na něj poklademe brambory, cibuly,lehce osolíme. Navrch pokladme maso, okořeníme grilovacím kořením dle chuti a dáme do předehřáté trouby.
Pečeme zhruba 30-45 minut...Během toho kontrolujeme a v průběhu podlijeme trochou vody.
Recept je jednoduchý,vcelku rychlý a chutný...Dobrou chuť Míša :)
Těsto důkladně vypracujeme ručně, nebo vařečkou dohladka, aby se oddělovalo od nádoby. Potom ho rozválíme a potřeme na…
více o Sádlovníky z vepřového sádla
Cukr, tuk a vanilkový cukr vyšleháme, přidáme postupně za šlehání vejce, nakonec vmícháme tvaroh a kůru.
Višně scedíme…
více o Tvarohový závin s višněmi
Vejce s cukrem vyšleháme doběla (šleháme tak dlouho, až hmota téměř zbělá), opatrně přimícháme mouku smíchanou s kakaem…
více o Blesková třešňová bublanina
Kotletky naklepeme, osolíme, opepříme, okořeníme grilovacím kořením a natřeme olejem - necháme uležet v lednici asi 2…
více o Kotletky v hořčicové omajdě
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě