Svíčkovou očistíme od přebytečných blan a tuku, nakrájíme na steaky. Pokud je maso řidší konzistence, tak steak svážeme provázkem po obvodu, opepříme (nesolíme) a společně s nadrobno nakrájenou zeleninou, kořením a olejem necháme v lednici přes noc marinovat. Druhý den steak opečeme.
Kuřecí maso nakrájíme na tenké plátky, osolíme, okořeníme a opečeme na pánvi. Pita chléb rozkrojíme, spodní díl potřeme…
více o Kuřecí steak v pita chlebu
Rozmrazíme sekanou a dáme vařit rýži. Na oleji zesklovatíme cibuli nakrájenou na jemno, vymáčkneme do ní sekanou z toho…
více o Rizoto s kuřecí sekanou
Housku nakrájíme na malé kousky a zvlhčíme ji mlékem. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku , přidáme žampiony a…
více o Lilek se žampionovou náplní