Mouku dáme do mísy, přidáme kypřicí prášek a promícháme. Přidáme cukry, mléko, žloutky, nastrouhanou čokoládu, jogurt. V jiné míse vyšleháme nejprve bílky, abychom metličky nemuseli čistit. Poté vyšleháme těsto do hladka. Opatrně vmícháme bílky.
Formu na bábovku pečlivě vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou. Vlijeme těsto a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme cca 35–40 minut dle typu trouby. Po upečení necháme chvíli vychladnout, pak vyklopíme.
Doporučuji celou bábovku polít rozpuštěnou čokoládou.
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef
Řádně očištěnou a omytou kachnu důkladně nasolíme a dáme do pekáče břichem dolů. Můžeme odříznout křídla a dát je do…
více o Pekingská kachna dle Robina