
3.54
Brambory očistíme, nakrájíme na kostky, zalijeme vodou tak, aby byly jenom zakryté, osolíme a uvaříme. Zelí se šťávou… více o Kapustnica s jogurtem
Avokáda nakrájíme na kostky. Papriky rozkrojíme, očistíme a nakrájíme na drobné kostičky. Česnek utřeme a vmícháme do… více o Avokádový salát s jogurtem
Rajče nakrájíme nadrobno a smícháme s bazalkou, nejlépe čerstvou. Lučinu utřeme s jogurtem a osolíme. Přimícháme… více o Rajčatová pomazánka s jogurtem
Možná jste o něm ještě neslyšeli, ale jméno Amaury Guichon je mezi cukráři pojem. Pokud jde o… Celý článek
Tradiční česká kuchyně začíná u hovězího vývaru, který je základem mnoha omáček a dalších… Celý článek
Mořské řasy jsou pro nás Čechy trochu exotické chutě. Většinou se s nimi setkáváme u asijských… Celý článek
Na pohár jsme jako děti chodívali do cukrárny povětšinou za odměnu. A co dnes? Kdy jste měli… Celý článek
Kuřecí prsíčka lehce naklepeme. Karotku očistíme, nakrájíme na plátky, zalijeme červeným vínem a olejem, přidáme sůl,… více o Kuřecí prsíčka na červeném víně
na vymazaný pekáč vložíme plátky anglické slaniny. Na ně klademe okořeněná a lehce naklepaná kuřecí prsa, opět… více o Kuře v temnotách
Pozor, krém je třeba dělat nejméně 8 hodin před vyráběním dortu. Krém: zkaramelizovat cukr (jen slabě na hnědo),… více o Malakov dort – starý recept po prababičce
Z tvarohu, mouky, vajec, soli a jogurtu vypracujeme těsto, které se dá dobře roztírat. Na rozpáleném oleji lívance po… více o Tvarohové lívance
Listové těsto rozdělíme na 2 stejné díly, ze kterých vyválíme na pomoučeném vále dva tenké obdélníky. V pánvi na sádle… více o Prima závin
Sečteme-li hmotnost potřebných ingrediencí, dostaneme se na 1 kg a něco navíc, což je pro běžné domácí potřeby hodně.… více o Drožďová pomazánka Líba
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, rychle opečeme, dáme na plátky nakrájenou anglickou slaninu, na půlkolečka… více o Tvarůžkový steak
Vše smíchat, vylít na vymazaný plech, pokládat ovocem. Peče se asi 20 minut. více o Ovocný koláč
Vše "zhňácáme", necháme hodinu odležet a pak strojkem děláme na suchý plech tvary. Pokud nemáme strojek, jde to i lisem… více o Skvělé kakaové věnečky
Rozmixujeme ananasový kompot i se šťávou, přidáme vejce, mouku, cukr, kypřící prášek, jedlou sodu, vše smícháme a… více o Ananasový skvost
Z mrazáku vyndáme špenát a necháme povolit. Na másle necháme zesklovatět cibulku a vložíme na ní špenát. Ten vaříme tak… více o Jednoduchý špenát
1. Troubu předehřejeme na 180 °C, plech vyložíme pečicím papírem. 2. Ze zelí vymačkáme šťávu a překrájíme je. 3.… více o Závin s kysaným zelím