Ze surovin zpracujeme tuhé těsto, které rozdělíme na dva bochánky a dáme přes noc uležet. Druhý den ho dáme před strouháním chvíli do mrazáku. Tvaroh utřeme s cukrem, kokosem, přidáme solamyl, vejce a rum – dáme stranou. Do vymazaného pekáče nastrouháme první díl těsta, na to poklademe náplň a na ni nastrouháme druhou polovinu těsta, zasypeme mandlemi a pečeme do růžova.
Na válu zpracujeme těsto z daných ingrediencí. Těsto vyválíme a dáme na vymazaný plech. Na těsto namažeme náplň a dáme…
více o Tvarohovo-kokosový koláč
V misce rozmícháme mouku s práškem do pečiva, nakrájíme k tomu změklý tuk, přidáme žloutky, kakao, mleté ořechy a mléko…
více o Strouhaný tvarohový koláč
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v rozšlehaných vejcích a ve vyšší vrstvě rozpáleného tuku po obou stranách…
více o Kuřecí řízek po švýcarsku
Z ingrediencí připravíme linecké těsto, které natlačíme do velkých lžic jako do formiček. Dáme na plech a podložíme tak…
více o Linecká velikonoční vejce
Vejce utřeme s cukrem, potom přidáme vlažnou vodu a olej. Přidáme mouku, mléko, vanilkový cukr, špetku soli a prášek do…
více o výborný borůvkový koláč