Ze surovin zpracujeme tuhé těsto, které rozdělíme na dva bochánky a dáme přes noc uležet. Druhý den ho dáme před strouháním chvíli do mrazáku. Tvaroh utřeme s cukrem, kokosem, přidáme solamyl, vejce a rum – dáme stranou. Do vymazaného pekáče nastrouháme první díl těsta, na to poklademe náplň a na ni nastrouháme druhou polovinu těsta, zasypeme mandlemi a pečeme do růžova.
Na válu zpracujeme těsto z daných ingrediencí. Těsto vyválíme a dáme na vymazaný plech. Na těsto namažeme náplň a dáme…
více o Tvarohovo-kokosový koláč
V misce rozmícháme mouku s práškem do pečiva, nakrájíme k tomu změklý tuk, přidáme žloutky, kakao, mleté ořechy a mléko…
více o Strouhaný tvarohový koláč
Z mléka, cukru a kvasnic se nechá vykynout kvásek. Do mouky se dá sůl, žloutky, sklenička oleje a kvásek a to vše se…
více o Nekynuté buchtičky od Milči
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef
TĚSTO
Smícháme změklé máslo, cukr krystal, polohrubou mouku, špetku soli a kakao. Po chvíli přidáme celé vejce. Těsto…
více o Dvoubarevný tvarohový koláč
Maso pokrájíme na plátky, po stranách plátky nakrojíme, naklepeme je, osolíme a opepříme. Špek pokrájíme nadrobno a s…
více o Cibulovo-česnekové plátky