Tenké plátky libové šunky rozložíme na prkénku tak, aby se vzájemně překrývaly a tvořily souvislý plát. Potřeme je náplní, poklademe plátky sýra, pevně stočíme v roládu a necháme dobře vychladit a ztuhnout.
Před podáváním roládu nakrájíme na šikmé řezy a obložíme úhledně nakrájenou zeleninou.
Žampiony očistíme a nožičky odstraníme (použijeme do jiného pokrmu).
Připravíme si nálev tak, že svaříme ocet s vodou a…
více o Nakládané žampiony se sýrem
Připravíme si kvásek (rozdrobené droždí zalijeme trochou vlažného mléka se špetkou cukru), mouku dáme do mísy a přidáme…
více o Slaný závin s vinnou klobásou
1. Rozkrojíme housku na dva plátky a každý potřeme kečupem. Na potřenou spodní stranu housky dáme plátek salátu, a…
více o Hamburger ze sekané pro líné