Cibuli nakrájíme nadrobno. Rozpustíme máslo, na kterém cibuli necháme zesklovatět. Cibule musí být hodně, aby byla polévka hustější. Zalijeme vodou (3–4 litry). Přidáme na kostky nakrájenou klobásku, osolíme, přidáme trochu polévkového koření.
Vaříme 40 minut, než je cibule dokonale měkká. Na konec v polévce rozpustíme tavený sýr, který ji zjemní.
1. V mělké nádobě smícháme dohromady med, sojovou omáčku, balsamikový ocet, zázvor, česnek s 1 lžící olivového oleje.…
více o Mahi-mahi v zázvorové glazuře
Najprv upečieme sušienky (alebo kúpime hotové piškóty :)). Rúru vyhrejeme na 190°C. Maslo našľaháme s cukrom do peny,…
více o Vanilkový pohár s jahodami
Citrónový krém
1. Citróny dobře omyjte a kůru nastrouhejte na co nejjemnějším struhadle. Toto je moment, kde by se…
více o ČOKOLÁDOVO-CITRÓNOVÝ MERINGUE