Super cibulačka
![Hodnoceni receptu: 2.72](/dist/img/hvezdy.png)
Cibuli nakrájíme nadrobno. Rozpustíme máslo, na kterém cibuli necháme zesklovatět. Cibule musí být hodně, aby byla… více o Super cibulačka
2.8
Cibuli nakrájíme nadrobno. Rozpustíme máslo, na kterém cibuli necháme zesklovatět. Cibule musí být hodně, aby byla… více o Super cibulačka
Šunku a sýr nakrájíme na kostičky cca 3 mm. Promícháme s vejci, osolíme a zahustíme strouhankou. Na rozpálené pánvi… více o Super snídaně
Mouku, cukr, olej, mléko, vejce a prášek do pečiva vložíme do mísy, dobře promícháme a vlijeme do tukem vymazané a… více o Super chutná bábovka
Letní prázdniny jsou skvělou příležitostí pro objevování nových chutí a vyzkoušení různých… Celý článek
O svou pleť můžete pečovat dvojím způsobem – zvenčí a zevnitř. I když na sebe budete denně… Celý článek
Jen pohled na ně vám bude dělat chutě. O čem že je řeč? O ničem jiném než o kabelkách!… Celý článek
Čeština je jazyk velmi barvitý, což se odráží i v názvech mnoha jídel. A nutno dodat, že jde… Celý článek
Kuře omyjeme, osušíme a rozdělíme na osm porcí. Očištěnou šalotku rozčtvrtíme, česnek pokrájíme na kostičky a žampiony… více o kuře - na víně
Kuře rozčtvrtíme. Česnek rozmačkáme a dobře promícháme se solí a pepřem. Touto směsí potřeme kuře pod kůží, kůži zvenku… více o Česnekové kuře
Uvaříme rýži do poloměkka. Na pánvi wok rozpálíme olej a přidáme rýži. Přelijte sojovou omáčkou a smažte chvilku za… více o Smažená rýže
Tvaroh, vejce, mléko a rum vyšleháme. Potom přidáme mouku a prášek do pečiva. Lžící vykrajujeme menší kousky (nabydou)… více o Rychlé tvarohové koblížky
Troubu předehřejte na 160 stupňů. Vepřové koleno osolte, opepřete a ze všech stran opečte na oleji(cca 8 minut). Poté… více o Vepřové koleno na tymiánu
Nakrájenou bagetu opečeme na pánvi s olivovým olejem. Tuňák rozdrobíme a smícháme s ostatními surovinami. Natřeme na… více o Tuňáková bruschetta
Ve větším kastrolu si na sádle osmahneme dorůžova cibuli. Maso osolíme, potřeme rozmačkaným česnekem, obalíme v paprice… více o Vepřová plec s hořčičnou omáčkou
Jehněčí maso osolíme, opepříme, hustě posypeme tymiánem a vložíme do pekáčku vymazaného máslem. Podlijeme troškou vody… více o Jehněčí na tymiánu
Penne rigate uvaříme v osolené vodě podle návodu. Cuketu nakrájíme na plátky a širší nudličky, brokolici rozdrobíme… více o Boží penne rigate
Do tlakového hrnce dáme olej, cibulku (nemusí být), propláchnutou rýži, zalijeme vývarem, (pokud nemáte vývar dám… více o Rýže z tlakového hrnce
Osolené filé podlijeme trochou vody a podusíme. V hrnci si připravíme z másla a hladké mouky světlou jíšku, zalijeme… více o Norská rybí polévka
Naloupete syrové brambory (dle množství), zelí (kyselé nebo jiné/dle množství) propláchnete, scedíte, nakrájete na… více o Bramborová bomba