Surimi tyčinky, cibuli a okurky nakrájíme nadrobno. Přidáme majonézu, tatarku a lžíci láku z okurek. Dochutíme trochou pepře. Vše dobře promícháme a dáme do lednice.
Do pomazánky se dá přidat téměř cokoliv.
Občas přidám i na kostičky nakrájený salám a sýr, pažitku, mrkev, téměř jakoukoliv zeleninu. Pomazánku nic nezkazí.
Tip: Čím více chceme podtrhnou chuť surimi tyčinek, tím méně dáme tatarské omáčky a majonézy. Pomazánka bude hustší , pokud dáme 200ml majonézy a lžíci tatarky.
Do mističky dáme asi 16 dkg hrubé mouky, uprostřed uděláme důlek, do kterého vyklepneme vejce, přidáme polévkovou lžíci…
více o Domácí nudle do polévky
Sojové kostky zalijeme soj.omáčkama a worchestrem,přilijeme vodu a uvaříme do měkka.Nakrájenou větší cibuli osmahneme…
více o Sojové maso se sojovou omáčkou
Tvaroh smícháme s měkkým sýrem, nakrájenou sterilovanou červenou paprikou, červenou sladkou paprikou, cibulkou na jemno…
více o Budapešťská výborná pomazánka
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě