Surimi tyčinky, cibuli a okurky nakrájíme nadrobno. Přidáme majonézu, tatarku a lžíci láku z okurek. Dochutíme trochou pepře. Vše dobře promícháme a dáme do lednice.
Do pomazánky se dá přidat téměř cokoliv.
Občas přidám i na kostičky nakrájený salám a sýr, pažitku, mrkev, téměř jakoukoliv zeleninu. Pomazánku nic nezkazí.
Tip: Čím více chceme podtrhnou chuť surimi tyčinek, tím méně dáme tatarské omáčky a majonézy. Pomazánka bude hustší , pokud dáme 200ml majonézy a lžíci tatarky.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
V hrnku smicháme mouku, kypřící prášek, cukr a granko ( popř. kakao). Poté přidáme celé vejce, a nakonec mléko a olej. …
více o Bábovka pro pilně pracující
Ořechy a čokoládu nalámeme (např. válečkem přes mikrotenový sáček) a smícháme s ostatními sypkými přísadami.
Zvlášť…
více o Čokoládovo-ořechové muffiny
Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme s nadrobno nakrájenou cibulí, česnekem a bobkovým listem ve vodě v níž se…
více o Kovbojské fazole na slanině
Rohlíky jemně pokrájíme a pocákáme je mlékem. Potom do nich vlijeme vejce, dochutíme troškou vegety (solí), promícháme…
více o Obložený rohlíkový koláč