Surimi tyčinky, cibuli a okurky nakrájíme nadrobno. Přidáme majonézu, tatarku a lžíci láku z okurek. Dochutíme trochou pepře. Vše dobře promícháme a dáme do lednice.
Do pomazánky se dá přidat téměř cokoliv.
Občas přidám i na kostičky nakrájený salám a sýr, pažitku, mrkev, téměř jakoukoliv zeleninu. Pomazánku nic nezkazí.
Tip: Čím více chceme podtrhnou chuť surimi tyčinek, tím méně dáme tatarské omáčky a majonézy. Pomazánka bude hustší , pokud dáme 200ml majonézy a lžíci tatarky.
Do mouky uděláme důlek a rozdrobíme do něj droždí. Přelijeme trochou mléka a smícháme s droždím. Necháme asi 10 minut…
více o Skořicoví šneci s polevou
Na pánvi osmažit maso, snažit se ho rozkouskovat. Jemně posypat povrch kari kořením, promíchat a
zalít 1 smetanou,…
více o Kari těstoviny s mletým masem
1. Pórek okrájejte tak, aby vám zbyly pouze bílé a světle zelené části. Dobře opláchněte a nakrájejte na 5 cm kousky.
…
více o Pórkovo-bramborová polévka