Surimi tyčinky, cibuli a okurky nakrájíme nadrobno. Přidáme majonézu, tatarku a lžíci láku z okurek. Dochutíme trochou pepře. Vše dobře promícháme a dáme do lednice.
Do pomazánky se dá přidat téměř cokoliv.
Občas přidám i na kostičky nakrájený salám a sýr, pažitku, mrkev, téměř jakoukoliv zeleninu. Pomazánku nic nezkazí.
Tip: Čím více chceme podtrhnou chuť surimi tyčinek, tím méně dáme tatarské omáčky a majonézy. Pomazánka bude hustší , pokud dáme 200ml majonézy a lžíci tatarky.
Olej rozehřejme na pánvi, přidáme pórek a necháme jej za občasného míchání změknout. Bude to trvat zhruba 15 minut. Na…
více o Těstoviny s pórkem a špenátem
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě