Surimi tyčinky, cibuli a okurky nakrájíme nadrobno. Přidáme majonézu, tatarku a lžíci láku z okurek. Dochutíme trochou pepře. Vše dobře promícháme a dáme do lednice.
Do pomazánky se dá přidat téměř cokoliv.
Občas přidám i na kostičky nakrájený salám a sýr, pažitku, mrkev, téměř jakoukoliv zeleninu. Pomazánku nic nezkazí.
Tip: Čím více chceme podtrhnou chuť surimi tyčinek, tím méně dáme tatarské omáčky a majonézy. Pomazánka bude hustší , pokud dáme 200ml majonézy a lžíci tatarky.
Maso nakrájíme na silnější proužky, osolíme, opepříme. Na rozehřátém oleji orestujeme prolisovaný česnek, vložíme maso…
více o Kuře s hořčičnou omáčkou
Oloupanou a nahrubo nakrájenou mrkev, celer a cibuli s dýni vaříme v co nejmenším množství vody. Když je vše uvařeno do…
více o Smetanová dýňová polévka
Mouku prosijeme do mísy a uprostřed uděláme důlek. Do něj rozdrobíme droždí a smícháme ho s 1 lžící cukru a 2-3 lžícemi…
více o Štóla marcipánová ovocná