Surimi pomazánka Surimi tyčinky, cibuli a okurky nakrájíme nadrobno. Přidáme majonézu, tatarku a lžíci láku z okurek. Dochutíme trochou… více o Surimi pomazánka
Surimi salát Tyčinky a zeleninu nakrájíme na kostičky, vejce nastrouháme jako do pomazánky a vše smícháme s jogurtem a tatarkou.… více o Surimi salát
Jemná surimi pomazánka Tyčinky rozmixujeme a smícháme s ostatními přísadami. Já osobně nesolím vůbec, ale manžel si přisoluje, takže dle chuti… více o Jemná surimi pomazánka
Víte, co je to vodní kefír a tibetská houba? Odhalte tajemství… Tibetská houba se těší čím dál větší popularitě. Co to je a jak z ní vyrobit domácí kefír,… Celý článek
Bábovky podle cukráře Josefa Maršálka: Upečte si kynutou, třenou… Bábovka neodmyslitelně patří k české gastronomii. A i když se peče v typické formě s komínkem… Celý článek
Znáte okonomiyaki? Tuhle skvělou japonskou omeletu připravíte, i… Pokud milujete jednoduchá, ale přitom neuvěřitelně chutná jídla, japonská omeleta okonomiyaki… Celý článek
Zbyly vám žloutky? 6 receptů, kde je využijete Každému občas zbydou nějaké suroviny z předchozího vaření nebo pečení a láme si hlavu, jak je… Celý článek
Uzené maso zapečené v pivním… Uzené maso nakrájíme na plátky. Na tuku (lepší je sádlo) osmahneme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, promícháme,… více o Uzené maso zapečené v pivním těstíčku
Plněné žampiony játrovou směsí Na pánvičce zpěníme na trošce oleje najemno nakrájenou cibulku, přidáme játra a orestujeme je. Z žampionů vykroutíme… více o Plněné žampiony játrovou směsí
Vrstvený salát Celer vysypeme do cedíku, necháme okapat, popř. lehce vymačkáme a dáme na dno mísy (nejlépe ve tvaru dortové formy),… více o Vrstvený salát
Vinařské kotlety Pekáček silně vymažeme máslem a vysypeme strouhankou (může jí být více i na dně, dělá omáčku). Kotlety naklepeme,… více o Vinařské kotlety
Žampionový krém se smetanou Cibuli očistíme a nakrájíme a na másle zpěníme. Žampiony očištěné nakrájíme na vetší kostky a vložíme do hrnce k… více o Žampionový krém se smetanou
Cibulové hovězí Do vymazané zapékací mísy (pekáčku) nasypeme vrstvu pokrájené cibule - 600 g. Na cibuli položíme silnější plátky masa … více o Cibulové hovězí
Řecký šiš kebab Vepřové maso omyjeme, osušíme papírovým ubrouskem, nakrájíme na stejně velké kostky. Cibule nakrájíme na čtvrtiny. … více o Řecký šiš kebab
Česká čína Nakrájejte cibuli a Gothaj(Gothaj na "hranolky")a nechte cca 10-15 minut smažit na pánvi.Tešně před dosmažením přidejte… více o Česká čína
Prošívaná buchta Vejce a cukr ušleháme, potom přidáme ostatní suroviny. Na vymazaný plech nalijeme těsto. Mezitím si připravíme směs z… více o Prošívaná buchta
Kokosové kuličky Utřeme kakao s cukrem a vejci, přidáme rum a za stálého míchání rozehřátý tuk, přisypeme keksy, mleté ořechy a… více o Kokosové kuličky
Houskové knedlíky z domácí pekárny Do pekárny nalijeme vlažné mléko, sůl, vejce a mouku, do které jsme přidali droždí. Spustíme program na kynuté těsto.… více o Houskové knedlíky z domácí pekárny
Maďarský okurkový salát Okurky oloupeme a nastrouháme na plátkovém struhadle. Osolíme aby pustili vodu a počkáme 5-10 minut. Poté po hrsti… více o Maďarský okurkový salát