Ovoce, které po rozkrojení hnědne, namočíme do okyselené vody nebo do jakékoliv limonády s citronovou příchutí, aby se zamezilo změny barvy při sušení. Ovoce musíme oloupat a pak krájet obyčejně na sílu 1 cm, kromě hroznů, které se suší celé, ale doba sušení hroznů je 18–24 hodin podle velikosti. Ostatní ovoce se suší od 7 do 14 hodin.
Vajíčka smícháme s cukrem a utřeme s máslem do pěny, přidáme vanilkový cukr. Vmícháme mléko, mouku, kypřicí prášek a…
více o Muffiny s ovocem a čokoládou
Do menšího pekáčku narovnáme piškoty, které namočíme v kávě a rumu.
V míse vyšleháme dotuha moučkový cukr, pomazánková…
více o Tiramisu, které nezklame
Šagety uvařím (do vody přidám máslo). Maso osmahnu do hněda bez oleje, přidáme rozmačkaný česnek, opepřím, osolím,…
více o Boloňské špagety po anglicku