Plech, pekáček či jinou nádobu vyložte pečicím papírem.
Dno vyložte dvěma vrstvami sušenek, které promažte marmeládou.
Z litru mléka, tří lžic cukru a tří pudinkových prášků uvařte hustý pudink, který na vrstvu sušenek namažte. Na pudink naklaďte opět sušenky.
Nakonec smíchejte zakysanou smetanu s trochou rumu (rum není nutný), případně ji ještě trochu oslaďte podle vaší chuti a sušenky natřete. Posypte kakaem a nechte přes noc ztuhnout v lednici.
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Žloutky utřeme s cukrem doběla, přidáme měkké máslo, kakao, ořechy, prášek do pečiva, rum a nakonec sníh z bílků. Dáme…
více o Ořechovo-brusinkové řezy
Citrónový krém
1. Citróny dobře omyjte a kůru nastrouhejte na co nejjemnějším struhadle. Toto je moment, kde by se…
více o ČOKOLÁDOVO-CITRÓNOVÝ MERINGUE