Plech, pekáček či jinou nádobu vyložte pečicím papírem.
Dno vyložte dvěma vrstvami sušenek, které promažte marmeládou.
Z litru mléka, tří lžic cukru a tří pudinkových prášků uvařte hustý pudink, který na vrstvu sušenek namažte. Na pudink naklaďte opět sušenky.
Nakonec smíchejte zakysanou smetanu s trochou rumu (rum není nutný), případně ji ještě trochu oslaďte podle vaší chuti a sušenky natřete. Posypte kakaem a nechte přes noc ztuhnout v lednici.
Obrané a oprané bezinky, nastrouhaná jablka a 500 g cukru vaříme 15 minut. Potom přimícháme přípravek Pektogel nebo…
více o Marmeláda z bezinek a jablek
Na pánvi rozehřejeme máslo. Poté přidáme mraženou zeleninu. Chvíli restujeme, když je zeleninka orestovaná, poprášíme…
více o Zeleninová polévka na másle
Uvařené flíčky smícháme s nakrájenou šunkou, solí a pepřem. Potom je dáme do vymazané a strouhankou vysypané zapékací…
více o Zapečené flíčky se šunkou
Cibuli osmažíme dosklovata, přidáme mleté maso a smažíme do vypaření vody. Pak přidáme ještě krátce orestovat protlak s…
více o Sloppy Joes – zapečený sendvič