1. Plech vyložíme pečícím papírem. Mouku a krupičku smícháme s cukrem a práškem do pečiva. Polovinu sypké směsi nasypeme na plech.
2. Jablka oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Tvaroh v misce vyšleháme s vejci a vynilkovým cukrem a zředíme mlékem.
3. Jablka rozložíme na moučnou směs, posypeme brusinkami, skořicí a zalijeme tvarohovou hmotou. Na ni nasypeme zbylou směs a poklademe tenkými plátky másla. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180 stupňů asi 45 minut. Můžeme podávat ještě vlažné.
Krém je nutno udělat den předem: jednu smetanu uvedeme do varu, nalámeme do ní bílou čokoládu, mírně vaříme asi 1 min.,…
více o Pařížské kostky černobílé
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o Paličkové cukroví – linecké