Švýcarské fondue Hrnec na fondue vytřeme stroužkem česneku, vložíme strouhaný sýr a podlijeme asi 1 dl vína. Za stálého míchání pomalu… více o Švýcarské fondue
Sýrové paštičky švýcarské Paštičky se dělají z listového těsta. Těsto vyválejte a vykrajujte kolečka. Jedno plné a dvě s vykrojeným středem,… více o Sýrové paštičky švýcarské
Špagety V osolené vodě uvaříme špagety podle návodu. Uvařené špagety zamícháme s kiri sýrem a podáváme. více o Špagety
Turecká vejce: Populární snídaně, která vás ohromí jednoduchostí… Překvapivě lahodná, směšně jednoduchá! Právě tak označují turecká vejce ti, kteří je poprvé… Celý článek
Valentýnské dezerty: Potěšte se na duchu, srdci i na jazyku… Užijte si valentýnskou oslavu s plnou parádou a překvapte svoji drahou polovičku zamilovaným… Celý článek
Botox na talíři: 8 potravin, které působí na pleť jako elixír… Stárnutí, bohužel, nezastavíme, můžeme ho ale zpomalit. Jenže hledání elixíru mládí může být… Celý článek
Srdeční záležitost: Potěšte své blízké dortem ve tvaru srdce, 40… Sladký dárek v podobě krásného dortu zaručeně potěší. Překvapte své blízké doma připraveným… Celý článek
Bůček na čínský způsob Vejce vaříme 8 minut a oloupeme je. Bůček nakrájíme na kostky (asi 2x2x2 cm). Do kastrůlku dáme sójovou omáčku, víno,… více o Bůček na čínský způsob
Pórkový nákyp Zapékací mísu nebo pekáček vymažeme olejem. Na kostičkách anglické slaniny podusíme pórek nakrájený na kolečka. V misce… více o Pórkový nákyp
Šlehačková bábovka s pudinkem a… Všechny ingredience dáme do domácí pekárny a zapneme na program "moučník". více o Šlehačková bábovka s pudinkem a jablíčky
Šťavnaté pečené kuře Z masa odřežeme tuk. Kuře osolíme zevnitř i zvenku. Máslo necháme změknout a smícháme ho s nasekanými bylinkami. Tuto… více o Šťavnaté pečené kuře
Anglická ovesná kaše V hrnci ohřejeme mléko a necháme v něm rozpustit med. Vmícháme ovesné vločky a přidáme skořici. Všechno mícháme ještě… více o Anglická ovesná kaše
Litá buchta Utřeme vejce s cukrem,přidáme rozpuštěné máslo,kakao,vodu a mouku s práškem do pečiva.Vše promícháme a lijeme na… více o Litá buchta
Tvarohové brambory – zapečené Oloupané brambory uvaříme a nakrájíme je na slabší plátky. Tvaroh rozšleháme s olejem dohladka, osolíme a přidáme… více o Tvarohové brambory – zapečené
Dýňový guláš Cibuli nakrájíme a osmahneme na oleji do zlatova, přidáme papriku, kmín, muškátový oříšek, ocet a 1/8 l vody. Přidáme… více o Dýňový guláš
Pstruh duhový v anglické slanině Pstruhy omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. Pokapeme je citrónovou šťávou a olivovým olejem. Osolíme, opepříme a… více o Pstruh duhový v anglické slanině
Buchta BeBe Všechny suroviny na těsto smícháme a upečeme piškot. Příprava krému: Pudinky uvaříme v 1 litru mléka, osladíme dle… více o Buchta BeBe
Dušené vepřové na provensálském… Na olej dáme nakrájenou cibuli, na kostky pokrájené maso, osolíme, popepříme a necháme dusit. Po chvíli přidáme na malé… více o Dušené vepřové na provensálském koření
Baby boršč Na oleji osmahneme cibulku, přidáme na drobno nakrájenou zeleninu, osolíme a zalijeme vodou. Vaříme doměkka. Na… více o Baby boršč