Šunkový salám si nakrájíme na malé kousíčky a orestujeme dočervena. Mezitím si nastrouháme sýry. Můžeme přidat i další dle chuti.
Do hrnce nalijeme smetanu a zředíme trochou mléka. Když je směs horká, přidáme nastrouhané sýry (po částech), šunku a bazalku. Vaříme, dokud se sýr nerozpustí, v případě velké hustoty opět ředíme mlékem.
Lilek oloupeme, nakrájíme na kostičky a podusíme na cibuli. Přidáme nakrájená rajčata, česnek, provensálské koření a…
více o Lilková omáčka na těstoviny
Na wok pánvi trochu rozpálíme olivový olej. Nakrájená rajčata na kostičky dáme do pánve s bazalkou a spaříme je, než…
více o Rajčatová omáčka na těstoviny
Bílky ušleháme zvlášť, dáme nad páru a vmícháme cukr, ořechy, strouhanku a kakao. Mícháme, až je směs horká, odstavíme,…
více o Pařížské rohlíčky od Dáši
Do dortové formy na dno naskládejte bebečka, aby zakryly dno (možno i nalámat do děr). Z mléka (nemusí být celé dvě…
více o Přepychový kalorický orgasmus
Jablka oloupeme a nahrubo nastrouháme, dáme do kastrolu, přidáme cukr, čokoládu, kakao a trochu vody. Uvedeme do varu a…
více o Štrúdlík s jablečnou nutelou
Všechny suroviny používáme syrové. Jejich množství závisí na velikosti remosky.
Brambory, cibuli, rajčata a česnek…
více o Zapečená brokolice do remosky