Paštičky se dělají z listového těsta. Těsto vyválejte a vykrajujte kolečka. Jedno plné a dvě s vykrojeným středem, dávejte na sebe. Nejsnáze se slepí potřením vodou. Před pečením vrchní kolečko potřete žloutkem.
V kastrolu svařte za stálého míchání šlehačku s nastrouhaným sýrem, paprikou, cayneským pepřem a solí. Nechte vychladnout. Potom našlehejte máslo a postupně do něj vmíchejte vychladlou směs.
Hermelín shora rozbalíme z alobalového obalu. Cibuli nakrájenou na půlkolečka a česnek nakrájený na plátky klademe z…
více o Jednoduchý zapečený hermelín
Jablka zbavíme jadřinců a nakrájíme na tenké plátky. Hned je smícháme s hrozinkami (příp. s borůvkami nebo brusinkami)…
více o Tvarohový nákyp s jablky
Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme,…
více o Králík – slintající soused