Paštičky se dělají z listového těsta. Těsto vyválejte a vykrajujte kolečka. Jedno plné a dvě s vykrojeným středem, dávejte na sebe. Nejsnáze se slepí potřením vodou. Před pečením vrchní kolečko potřete žloutkem.
V kastrolu svařte za stálého míchání šlehačku s nastrouhaným sýrem, paprikou, cayneským pepřem a solí. Nechte vychladnout. Potom našlehejte máslo a postupně do něj vmíchejte vychladlou směs.
Na másle opečeme játra a vyjmeme. Opečeme osolené kuřecí čtvrtky, kostky slaniny, přidáme koření, přilijeme brusinkový…
více o Kuřecí čtvrtky po pražsku
Tvaroh smícháme s měkkým sýrem, nakrájenou sterilovanou červenou paprikou, červenou sladkou paprikou, cibulkou na jemno…
více o Budapešťská výborná pomazánka