Listové těsto vyválíme, nakrájíme na pásky a natočíme na plechové trubičky (jako klasické trubičky) a upečeme. Smetanu, žloutky, máslo, strouhaný sýr a sůl za stálého míchání na slabém plamenu povaříme na kašičku. Necháme vychladnout a potom vyšleháme.
Maso nakrájíme na kousky asi 2x2 cm, aglickou slaninu na proužky, cibuli na kolečka, posypeme kořenim a přidáme olej -…
více o Kuřecí ražniči pro lenochy
Vepřový bůček, oloupané párky a slaninu umeleme na masovém strojku, smícháme s vařenou rýží, nakrájenou cibuli, třeným…
více o Jednoduché plněné zelné listy
Čočku jsem si přes noc namočila. Následující den jsem slila vodu, zalila novou, přidala bobkový list, tymián a dala…
více o Talianska šošovicová polievka