Kuřecí prsíčka nakrájíme na kostičky a osolíme (pokud použijeme nivu, tak nesolíme). Eidam (nivu) nakrájíme také na kostičky. Střídavě napichujeme maso a sýr.
Špízy obalíme v trojobalu jako klasický řízek. Doporučuji dvakrát, aby sýr nevytékal. Smažíme pozvolna v rozpáleném oleji.
Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva a vejce. Přidáme nastrouhanou margot čokoládu a šlehačku. Pořádně propracujeme. …
více o Buchta s margot čokoládou
Do mletého masa dáme sůl, 1 celé vejce, asi 2 dcl mléka, pepř, popřípadě ještě jiné koření podle chuti, petrželku a…
více o Vepřové ragú z mletého masa
Penne uvaříme al dente podle předpisu. Na teflonové pánvi rozehřejeme máslo a přidáme hrášek a chřest nakrájený na 3cm…
více o Penne s hráškem a chřestem