Vejce, eidam, šunku, romadur a hermelín nahrubo nastrouháme. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, majonézu, jogurt, sůl a pepř. Vše dobře promícháme a vychladíme.
Brambory a vejce nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme zbylé přísady a promícháme lžící nebo vidličkou, nemixujeme.…
více o Bramborovo-vajíčková pomazánka
Pekáč vymažeme máslem a poklademe na kolečka nakrájenou cibulí (hodně), na to poklademe již okořeněné kuře. Dáme péct.…
více o Francouzské kuře se sýrem
Z mléka, cukru a kvasnic se nechá vykynout kvásek. Do mouky se dá sůl, žloutky, sklenička oleje a kvásek a to vše se…
více o Nekynuté buchtičky od Milči
Ve velkém hrnci rozpustíme máslo, přidáme cibulku a na mírném ohni ji necháme zpěnit, až změkne, ale ještě nezačne…
více o Mrkvová polévka s pomerančem
Roztopíme sádlo a vložíme nakrájenou cibuli a restujeme 5 min.pak zalijeme vodou.
Nakrájíme brambory na kostičky a…
více o Bramboračka pro malé kuchaře