Ze všech uvedených surovin vypracujeme těsto, které necháme v chladu odpočinout. Žloutky, cukr a vanilkový cukr utřeme do pěny. Postupně přidáváme ostatní suroviny a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Touto směsí potřeme rozválené těsto, které svineme do rolády a pomašlujeme rozšlehaným žloutkem. Ve vyhřáté troubě pečeme asi 3/4 hodiny.
Z oleje, česneku a koření (já používám drcený pepř, trošku chilli, koriandr a drcený kmín) připravíme marinádu, kotlety…
více o Božské vepřové kotletky
Maliny rozšlehám s mlékem, žloutky se škrobem. Mléko s malinami zahřejeme na 60 stupňů a přidáme cukr se škrobem. Vždy…
více o Malinový krém na makrónky
Stejně velké nové brambůrky neloupeme, pouze důkladně očistíme a osušíme a upečeme je na suchém plechu do tmavě hněda.…
více o Dědovy pikantní brambůrky