Rajčata nakrájíme na malé kostičky, cibuli nadrobno, kudrnku petrželky nasekáme najemno a vše smícháme. Do směsi zeleniny přidáme sušený kuskus, citronovou šťávu, olivový olej, sůl, pepř a důkladně promícháme. V lednici necháme asi 1 hodinu odležet, kuskus krásně nabobtná. Před podáváním ještě promícháme, případně dochutíme.
Výborné buď samotné nebo k pečenému masu, karbanátkům apod.
Bůček se sýry a solí propracujeme a dáme do skleňené nebo porcelánové misky. Do směsi uděláme dolíky, zalijeme je pivem…
více o Mletý bůček se směsí sýrů
Dáme svařit 2/3 mléka, nejprve osolíme (díky tomu by se nám omáčka neměla později srazit) a dáme kopr. Ve zbylém mléce…
více o Koprová omáčka od maminky
1) Jako první si vezmeme jednu velikou mísu, do které si zaděláme těsto na korpus. Smícháme tedy všechny ingredience na…
více o Domácí želatinový koláč