V misce vyšleháme z vejce, mléka, mouky a soli těstíčko (množství mouky a mléka je orientační, může se měnit v závislosti na mouce).
Hermelíny v těstíčku dobře obalíme a opatrně usmažíme.
Podáváme ozdobené kopečkem šlehačky a lžičkou brusinek. Jídlo není pracné, ale velmi chutné a překvapivě hezké na pohled. Jídlo jsem ochutnala v jedné brněnské vinárně a pokusila se jej doma realizovat.
Cukr a vejce rozšleháme, přidáme zbytek surovin, zamícháme, vlijeme do pekáčku nebo na plech a v horkovzduchu pečeme na…
více o Radčina jablečná buchta
Maso pokrájíme na plátky, po stranách plátky nakrojíme, naklepeme je, osolíme a opepříme. Špek pokrájíme nadrobno a s…
více o Cibulovo-česnekové plátky