V papiňáku nejdříve lehce na másle nebo olivovém oleji osmažte cibuli nakrájenou na půlkroužky a česnek na plátky. Přidejte šunku, pak brambory nakrájené na kolečka (není nutné je ani loupat), osolte, dobře promíchejte a ihned uzavřete pokličkou. Počkejte, až papiňák začne pískat, pak vařte cca 3–5 minut (opravdu bez přidání vody).
Mezitím připravte zeleninový salát, rozdělte ho na talíře a polijte zálivkou, na to navrstvíte hotové brambory a pokladete plátky Hermadůru, který se na horkých bramborách mírně rozteče.
Je to rychlé, jednoduché a u nás velmi oblíbené jídlo!
Filety mírně rozmražené rozdělíme na 4 porce, nasolíme, pokapeme citr. šťávou a necháme chvíli odležet. Zatím nakrájíme…
více o Pangas se žampiony a pórkem
Z mouky, soli, oleje a tří vajec vypracujeme hladké těsto a necháme je 30 minut odležet. Namočíme housku. Maso smísíme…
více o Vývar s masovými taštičkami
Všechno sypké v robotu nejdříve pomalu promíchám, pak přidám pokrájené rozměklé máslo a ostatní suroviny. Zapnu hnětení…
více o Perníčky – rovnou k jídlu