Tatrankové rohlíčky

4

hodnoceno: 2
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 360
      g hladká mouka
    • 2
      ks vejce celá
    • 100
      g moučkový cukr
    • 250
      g tuk
    • 5
      ks tatranka 33 gramové
    • 2
      ks sojový suk
  • Na obalení:
    • moučkový cukr

Postup přípravy receptu

  • Tuk nastrouháme na hrubém struhadle. Tatranky a sójové suky rozmixujeme nebo umeleme. Všechny suroviny pak smícháme a vypracujeme hladké těsto, které v chladu necháme odpočinout alespoň 2 hodiny. Z těsta děláme válečky, které ohneme do tvaru rohlíčků. Klademe je na plech s pečicím papírem, pečeme v předehřáté troubě zvolna, dorůžova. Vlažné (ne horké) obalujeme v cukru. Na tvoření rohlíčků můžeme použít formičky nebo silikonové formy.
Zařazení: Cukroví

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: