Z teplé vody, droždí a trochu mouky uděláme kvásek. Aby nám opravdu vyběhl, je lepší ho posypat trochu cukrem.
Do hotového kvásku přidáme zbývající ingredience. Pořádně promícháme. Přikryjeme utěrkou a necháme v teple vykynout.
Těsto rozválíme na olejem potřený plech. Obvykle vyjde na dva plechy.
Nahoru na pizzu si můžete dát všechno, co máte rádi. Já obvykle potřu těsto kečupem, přidám domácí lečo, jakýkoliv salám, žampiony. No a pizza bez oregána nemůže být, takže lehce posypeme.
Vložíme do trouby cca na půl hodiny. Chvilku před dopečením posypeme sýrem.
V uvedeném pořadí vložíme ingredience do pekárny. Použijeme zarovnanou lžičku droždí a vrchovatou lžičku soli. Zapneme…
více o Kmínový chleba z pekárny
Mascarpone našleháme s cukrem, do skleněné formy čtvercového tvaru ji dáme na dno, na ni vyskládáme piškoty namočené ve…
více o Senzační tiramisu bez náhražek