Do misky nasypeme mouku, osolíme, přidáme žloutek, vodu, olej a promícháme. Až se všechno spojí, vysypeme na vál a rukama zpracujeme na hladké těsto. Zabalíme do igelitu a uložíme na půl hodiny do ledničky. Těsto rozpůlíme, z každé půlky bude jeden koláč. Na plech položíme papír na pečení a potřeme ho olivovým olejem. Doprostřed položíme těsto a rukama roztlačíme na tenkou placku.
Hermelín rozkrojíme podélně na dvě kolečka a namáčíme do těstíčka z hladké mouky, kečupu a vody. Vody a mouky asi jako…
více o Hermelín v kečupovém těstíčku
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso…
více o Editina myslivecká svíčková
Nejprve si připravím formu: z pečícího papíru vystřihnu kolo, aby bylo o trošičku menší, než je dno dortové formy. Boky…
více o Dortový korpus pro začátečníky