Dáme vařit těstoviny. Mezitím kuřecí maso nakrájíme na kostičky a osmahneme na pánvičce s kořením. Uvařené těstoviny smícháme s masem, přídáme na kostičky nakrájené rajče a salátovou okurku. Vlijeme bílý jogurt a trochu tatarky light, celou směs ještě můžeme okořenit.
Místo kuřecího masa lze použít i konzervovaného tuňáka ve vlastní šťávě.
Povidla rozvaříme s 200 ml vody, přidáme koření a lžíci strouhanky a vaříme do zhoustnutí. Ořechy umeleme a smícháme s…
více o Nákyp s povidly a ořechy
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef
Brambory vložíme do hrnce s vodou a ve slupce vaříme doměkka. Měkké brambory slijeme, necháme vychladnout, oloupeme a…
více o Klasický bramborový salát
Nejprve si připravíme zálivku. Cibuli nakrájíme najemno, smícháme s olejem (cca 2 lžíce), osolíme a vytrvale mícháme v…
více o Ledový salát s extra zálivkou