Uvaříme těstoviny. Scedíme a dáme do mísy. Necháme vychladnout. Přidáme celý bílý jogurt, konzervu hrášku, konzervu kukuřice, ředkvičky, ochutíme bylinkami (oregano, podravka, polévkové bylinky event. další) a vychlazené podáváme. Vhodné jako lehká večeře či oběd, servírujeme s pečivem.
Připravíme do mísy všechny potřebné ingredience.
Zamícháme všechny suroviny dohromady a dáme do lednice.
V lednici to…
více o Ovocný salát s bílým jogurtem
Uvaříte těstoviny, propláchnete studenou vodou a necháte okapat. V salátové míse je promíchejte se 2 lžícemi oleje.…
více o Těstovinový salát se šunkou
Utřeme tuk, přidáme sýr a olej a našleháme. Pak přidáme na velmi tenké plátky nastrouhané ředkvičky a nadrobno usekanou…
více o Sýrová pomazánka s ředkvičkami
Koleno očistíme, vložíme do tlakového hrnce, přidáme 4 stroužky česneku, bobkový list, nové koření a pepř. Vše zalijeme…
více o Koleno z papiňáku a remosky