Těstoviny uvaříme ve slané vodě s trochou oleje, aby se neslepily. Mraženou zeleninu osolíme a necháme povařit doměkka. Na pánvi mírně (aby nezhořkl) opražíme na troše oleje na plátky nakrájený česnek a na kousky nakrájené krabí tyčinky.
Do scezených těstovin vysypeme česnek s tyčinkami a všechnu vařenou zeleninu. Dochutíme pepřem pro lepší trávení. Necháme chvilku vychladnout a poté vmícháme majolku. Salát je možné posypat balkánským sýrem a ozdobit rajčaty.
Suroviny zpracujeme na hladké těsto, které necháme v chladu odležet. Těsto vyválíme na tloušťku 3 až 4 mm a vykrajujeme…
více o Linecké pečivo se sladidlem
Maso osolíme, prudce opečeme na rozehřátém tuku a vyndáme. Na tuku osmažíme na plátky (!) nakrájenou cibuli, zaprášíme…
více o Bratislavské plecko pro Aničku