Kuřecí maso očistíme a nakrájíme na malé kousky. Osolíme a opepříme. Necháme chvíli odpočinout v lednici. Mezitím na malé kousky nakrájíme okurku, mrkev, oloupané rajče a papriku. Všechno dáme do mísy a přisypeme kukuřici. Žampiony podusíme na předem osmažené cibulce. Přidáme maso a orestujeme. Opečené maso a žampiony přidáme do mísy k zelenině a zamícháme společně s uvařenými těstovinami. Dochutíme solí a pepřem, případně podravkou. Pokud nám maso pustilo nějakou šťávu, všechno vlijeme do mísy se zeleninou.
Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme,…
více o Králík – slintající soused
1. Kuřecí maso nasekáme na drobné kousky a prudce opečeme na másle.
2. Dáme do pekáče a podlijeme bílým vínem, přidáme…
více o Kuře na víně M. Woodhamsové
Na oleji necháme zpěnit na hrubo nakrájenou cibuli. Přidáme na kostičky nakrájenou uzenou krkovičku a lehce osmahneme.…
více o Poctivá zelňačka se smetanou