Kuřecí maso očistíme a nakrájíme na malé kousky. Osolíme a opepříme. Necháme chvíli odpočinout v lednici. Mezitím na malé kousky nakrájíme okurku, mrkev, oloupané rajče a papriku. Všechno dáme do mísy a přisypeme kukuřici. Žampiony podusíme na předem osmažené cibulce. Přidáme maso a orestujeme. Opečené maso a žampiony přidáme do mísy k zelenině a zamícháme společně s uvařenými těstovinami. Dochutíme solí a pepřem, případně podravkou. Pokud nám maso pustilo nějakou šťávu, všechno vlijeme do mísy se zeleninou.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Dýni nakrájíme na menší špalíčky (hokaido nemusíme loupat), chili papričky rozsekáme na kousky a promícháme s dýní v…
více o Těstoviny s dýní a slaninou
Makrelu rozebereme do misky a přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, na kostičky nakrájená vajíčka, majonézu, hořčici a…
více o Rybičková pomazánka z makrely