Uvařené a vychladlé těstoviny smícháme se zeleninou – okurky a papriky nakrájíme na kostičky, smícháme s tatarkou nebo smetanou a okořeníme. Dáváme jednu konzervu tuňáka ve vlastní šťávě a jednu s feferonkami, pak nemusíme už vůbec kořenit.
Majonézu smícháme s citronovou šťávou, solí a pepřem podle chuti. Cibulky pokrájíme na kousky, cizrnu scedíme. Všechno…
více o Cizrnový salát s tuňákem
Žloutky vyšleháme s cukrem a horkou vodou do pěny. Pak zlehka zamícháme mouku promíchanou s práškem do pečiva a nakonec…
více o Jablečné řezy piškotové
Připravené těsto si rozdělíme na dva plechy na pečící papír potřený olejem. Snažíme se, aby bylo na obou stejně a šup…
více o Osvěžující Kinder mléčný řez