Uvařené a vychladlé těstoviny smícháme se zeleninou – okurky a papriky nakrájíme na kostičky, smícháme s tatarkou nebo smetanou a okořeníme. Dáváme jednu konzervu tuňáka ve vlastní šťávě a jednu s feferonkami, pak nemusíme už vůbec kořenit.
Majonézu smícháme s citronovou šťávou, solí a pepřem podle chuti. Cibulky pokrájíme na kousky, cizrnu scedíme. Všechno…
více o Cizrnový salát s tuňákem
Do vařící vody dáme ocet a sůl, pak opatrně přímo nad kastrolkem rozklepneme vejce a povaříme dle vlastního uvážení,…
více o Nezdravá snídaně po arabsku
Kotlety osolíme, opepříme. Obalíme ve strouhance, ve vejci a dáme smažit na pánev do růžova. Do pekáčku nebo zapékací…
více o Obrácené řízky na zelenině