Omáčka: Na trošce olivového oleje osmažíme česnek, přidáme kečup – nejlépe domácí, sýr (když přidávám nivu, dávám jen olivy) a necháme, dokud se nerozpustí. Přilijeme trošku mléka, aby omáčka byla řidší a bylo jí víc. Potom přidáme bazalku. Pokud chceme pálivější chuť, přidáme trošku chilli omáčky a kukuřici.
Trošku povaříme a smícháme s těstovinami. Můžeme posypat sýrem.
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso…
více o Editina myslivecká svíčková
Maso nakrájet na plátky a naklepat.Potřít kořením na křidélka rozmýchaným v oleji a dát opect z prudka z obou stran na…
více o Vepřové plátky po čínsku