2.75
Cibulku nakrájíme najemno a necháme zesklovatět na másle. Poté přídáme na plátky nakrájené, očištěné žampiony a na… více o Zapečené těstoviny s brokolicí
Žampiony nakrájejte na plátky, orestujte je na trošce olivového oleje, přidejte špenát a lehce poduste. Až je vše měkké… více o Těstoviny se špenátem a žampiony
V osolené vodě (může být i vegeta) uvaříme těstoviny a brokolici. Vaříme každé zvlášť. Mezitím na kostičky nakrájíme… více o Zapečené těstoviny s kuřecím masem a brokolicí
Také jste si z obchodu přinesli bylinky v květináči a po pár dnech jste zjistili, že začínají… Celý článek
Chladnější počasí si žádá teplejší oblečení. Jenže někdy prostě nestačí, že si vezmete svetr a… Celý článek
Venkovní teploty bohužel rychle klesají dolů, a tak až domů dorazíte zkřehlí, uvařte si… Celý článek
Receptů na krémové polévky existuje spousta, všechny mají ale jedno společné - jsou husté,… Celý článek
Brambory očistíme, nakrájíme na kostky, zalijeme vodou tak, aby byly jenom zakryté, osolíme a uvaříme. Zelí se šťávou… více o Kapustnica s jogurtem
Hermelín podélně rozřízneme. Měkký střed vydlabeme, přidáme máslo a lučinu, ašleháme a doplníme strouhanými vlašskými… více o Plněný hermelín Stella
Pomocí nože, kterým uděláme do masa dostatečně velké otvory, prošpikujeme kýtu podélně rozčtvrceným párkem. V misce… více o VVV – Velice Vydařené Vepřové
1. Připravíme si vodní lázeň. 2. Dáme roztuávit tabulku čokolády 3. Mezitím uděláme ,, jednohubky´´ z piškotů ,… více o Banánky v čokoládě
Uvaříme hustý pudink, vychladíme ho. Cukr utřeme s máslem, poté do něj zašleháme pudink do hladka. více o Vanilkový krém do košíčků
Marináda: Koření rozmělníme v hmoždíři a na oleji spojíme. Postup: 1. Játra důkladně propláchneme, osušíme a… více o Provensálská paštika z drůbežích jater
- všechno smíchat dohromady, až vnikne řídká lepivá kaše (řídíme přes množství strouhanky) - kuřecí prsa na tenké… více o Pivní kuřecí rarášci
Česnek prolisujeme. Vejce rozšleháme se smetanou, přidáme bylinky, česnek a ochutíme solí a pepřem. Rajčata… více o Zapečený pangas s rajčaty a bylinkovým krémem
Omytý lilek nakrájíme na větší kostky, osolíme, dáme do sítka a necháme 30 min "vypotit". Poté ho důkladně opláchneme… více o Pikantní losos na zelenině
Do hlubší pánve nalijeme pivo, prohřejeme a přidáme nastrouhaný sýr, hořčici a pepř. Za stálého míchání sýr roztavíme… více o Pivní pochoutka
Vejce si rozklepneme do hrníčku. Přidáme sůl dle chuti a zašvrdláme vidličkou. Cibuli si oloupeme a nasekáme či… více o Opečené žampiony s vejcem
Fěsto d+lat den předem a dát kynout do lednice.Recept na 2 pizzy, Nejlépe udělat 3 dávky tj.na 6 pizz. Ve střeně velké… více o Pravá italská oizza