Dáme vařit těstoviny. Po dobu varu těstovin si nakrájíme nadrobno cibulku, přidáme do špenátu. Vmícháme vejce, můžeme přilít mléko, osolíme, dle chuti můžeme opepřit. Nastrouháme si křen, který přidáme následně do špenátu. Na závěr zalijeme zakysanou smetanou a necháme chvíli povařit. Servírujeme těstoviny (spirálky, kolínka, celozrnné atd.) a na těstoviny vrstvíme omáčku. Nastrouháme sýr a necháme rozpustit.
Vše dáme do mísy a vypracujeme nejlépe elektrickým ručním šlehačem. Až se těsto přestane lepit na stěny mísy je hotové.…
více o Rybízový koláč s polevou
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka