Dáme vařit těstoviny. Po dobu varu těstovin si nakrájíme nadrobno cibulku, přidáme do špenátu. Vmícháme vejce, můžeme přilít mléko, osolíme, dle chuti můžeme opepřit. Nastrouháme si křen, který přidáme následně do špenátu. Na závěr zalijeme zakysanou smetanou a necháme chvíli povařit. Servírujeme těstoviny (spirálky, kolínka, celozrnné atd.) a na těstoviny vrstvíme omáčku. Nastrouháme sýr a necháme rozpustit.
Rohlík namočíme v mléce, vymačkáme a smícháme s masem, 2 vejci a strouhaným sýrem. Osolíme, opepříme a dobře promícháme…
více o Vrstvený masový bochník
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka
Kapustu uvaříme ve slané vodě doměkka, scedíme, necháme okapat a po vychladnutí ještě přebytečnou vodu vymačkáme. Pak…
více o Kapustové karbanátky se sýrem