Dáme vařit těstoviny. Po dobu varu těstovin si nakrájíme nadrobno cibulku, přidáme do špenátu. Vmícháme vejce, můžeme přilít mléko, osolíme, dle chuti můžeme opepřit. Nastrouháme si křen, který přidáme následně do špenátu. Na závěr zalijeme zakysanou smetanou a necháme chvíli povařit. Servírujeme těstoviny (spirálky, kolínka, celozrnné atd.) a na těstoviny vrstvíme omáčku. Nastrouháme sýr a necháme rozpustit.
Krém je nutno udělat den předem: jednu smetanu uvedeme do varu, nalámeme do ní bílou čokoládu, mírně vaříme asi 1 min.,…
více o Pařížské kostky černobílé
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o Paličkové cukroví – linecké
Z oleje a polohrubé mouky uděláme zásmažku a necháme ji vychladnout. Přidáme větší část kopru. Přidáme vodu. Rozmícháme…
více o Babiččina koprová omáčka
Vezmeme džem a kečup a smícháme v mixéru dohromady, nasypeme kari a dáme ocet.
Hotovo.
Cítíte moc kečup - přidejte…
více o Nejlehčí sladkokyselá omáčka