Maso nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme dle chuti (já jsem ani nesolila, protože česnek a koření tomu dodají dostatečně výraznou chuť).
Necháme si rozpálit olej na větší pánvi (přijdou tam ještě těstoviny) a zprudka maso opečeme.
Někde vedle v misce si rozmixujeme sýry se smetanou, aby nám vznikla taková kašovitá hmota (radši řidší, než hustší). Přidáme 2 rozmačkané stroužky česneku a koření podle chuti.
Z pánve s hotovým masem odlijeme přebytečný olej a nalijeme tam sýrovou směs.
Necháme projít varem. Přisypeme uvařené těstoviny podle návodu a pořádně promícháme.
Recept je vhodný i pro naprostého začátečníka (jako jsem já).
Ze všech ingrediencí vypracujeme těsto. Vložíme do mikroténového sáčku a necháme alespoň den uležet. S těstem je možné…
více o Tvarované motané perníčky
Buľvy repy nakrájame na veľmi tenké plátky. V kastróliku zmiešame ocot s cukrom a vodou a spoločne privedieme k varu.…
více o Carpaccio z červenej repy
Polovinu čokolády (200 g) dáme do ohnivzdorné mísy společně s máslem a nízkém plameni rozehříváme do té doby, než nám…
více o Výborné čokoládové brownies